Live Dining history 2009, 2007, 2005-06 and Corn Dining 2004

Français

« Live Dining » est concept adaptable, performance, installation-cuisine-salle-à-manger avec plantes et arbres, développement d’écosystèmes, biodiversité, et diversité de communautés et d’individus. L’art est d'allié les actions de planter, récolter, préparer, composter, cuisiner et dîner, sur la place d'agriculture urbaine et plantes naturalisées. L'art est dans nos liens avec les sources de notre nourriture-médicine préventive, essentiel pour une vie en santé.

PLANT WALK with Nicole Fournier and Monica Giacomin October 16th, 2009, 2:30pm MUCS

MUCS - Montreal Urban Community Sustainment http://www.mucs.ca/

Date: Friday October 16th, 2009
Time: 2:30pm-4:30pm
Location: Meet at MUCS at 2:30pm, then we will walk throughout NDG and Westmount, towards Marianopolis CEGEP
Instructors: Nicole Fournier, Monica Giacomin
Wild native edible and medicinal plant identification
Which parts of plants to harvest when
Uses: eating raw, cooking, fermenting into wines & vinegars, tinctures, infusions etc
Meditative exploration

http://www.montrealpermaculture.org/index.php/Fall_semester

2 comments:

Arti Patel said...

how can i get in touch with you via e-mail?

Nicole Fournier said...

Hi Arti,

go to "view my complete profile" at the bottom of about me

or send to nicole.fournier66@gmail.com