Live Dining history 2009, 2007, 2005-06 and Corn Dining 2004

Français

« Live Dining » est concept adaptable, performance, installation-cuisine-salle-à-manger avec plantes et arbres, développement d’écosystèmes, biodiversité, et diversité de communautés et d’individus. L’art est d'allié les actions de planter, récolter, préparer, composter, cuisiner et dîner, sur la place d'agriculture urbaine et plantes naturalisées. L'art est dans nos liens avec les sources de notre nourriture-médicine préventive, essentiel pour une vie en santé.

Suburban Backyard Live Dining 2009 - harvesting from Live Dining chair, action by Wes

September-early October is now late summer.....













see up in right corner, small acorn squash...


October 5th, 2009 - harvesting performative action of squash flower and green beans by Wes Fournier-Bourgeois


in plate - bean to cook, green beans to eat, squash flower to eat - raw or cooked, evening primrose leaf to cook (like spinach), and woodsorrel (it looks like clover but is heart shaped)

photos by Nicole Fournier