Live Dining history 2009, 2007, 2005-06 and Corn Dining 2004

Français

« Live Dining » est concept adaptable, performance, installation-cuisine-salle-à-manger avec plantes et arbres, développement d’écosystèmes, biodiversité, et diversité de communautés et d’individus. L’art est d'allié les actions de planter, récolter, préparer, composter, cuisiner et dîner, sur la place d'agriculture urbaine et plantes naturalisées. L'art est dans nos liens avec les sources de notre nourriture-médicine préventive, essentiel pour une vie en santé.

The Last LIVE DINING at articule








August 25th The big squash was picked. Here below is a picture of the exhibition of the big squash and other harvests from the LIVE DINING agricultural space, in the storefront window of articule
photo Nicole Fournier, August 25th, 2007




August 26th, 2007



The corn and corn plant in context.

Michelle in action, the harvesting process of the ONE corn, on the last day of LIVE DINING at articule
sunday, August 26th, 2007
sunday, August 26th, 2007
sunday, August 26th, 2007
sunday, August 26th, 2007
monday, August 20th, 2007